Do you belive it


Do you belive it, love at first sight?!


...


Zauvijek

Tiden känns knapp, och vintern närmar sig.
Jag finner mig själv drömma mig tillbaka till sommarens ljusa dagar, sommarens varma dagar och sommarens långa dagar. Tiden bara springer ifrån mig, jag hinner inte ta in allt, jag hinner inte njuta av mitt liv. Jag önskar att jag bara kunde slippa denna press på mig, slippa allt detta stressande som gör mig så deprimerad. Jag vill bara kunna göra saker som att gå till jobbet utan att behöva ha skuldkänslor över att något är oklart.

Älskade du lyser upp mina dagar, du gör mig till den lyckligaste i hela världen! Vi är ämnade för varandra, Zauvijek!

Tomorrow is my day

Something inside burning so deep, something inside feeling so strong, Something telling me not to wait too long..

Skrev meningen ovanför och kände att den beskrev så mycket. Så mycket jag inte borde känna, men även mycket som jag borde ta tag i.
Ibland får folk exakt vad de förtjänar, det stämmer väll någorlunda in, att allt kommer tillbaka till en, What goes around, comes around.
Samtidigt så känns det orättvist  mot den "drabbade" som får tåla en del, och sedan försöka gå vidare och helt ovetandes veta ifall denne har fått sitt så kallade straff. Men egentligen känner jag att det blir enklast om man bygger upp en mur mot negativa saker. Det är lättare att ha ett skydd som tålamod och fösöka bortse eller tolka det på ett annat vis.
Att grina och vara tjuriga är överdrivet, vi kastar bort dyrbar tid på att gå runt och förmedla en slags ilska som egentligen inte alls gör någon nytta.

Tycker att det är ganska onödigt att fokusera sitt liv på pessimistiska saker, vänta inte för länge på att bli sams, vänta inte för länge på att förlåta. Vänta inte för länge, det kan hända att du får ångra det och när du väl når det stadiet så finns det ingen återvändo. Livet kommer alltid att bestå utav en viss ilska..

Something inside burning so deep, something inside feeling so strong, Something telling me not to wait too long..

On the cloud of love

 - Kad se probudis tamo gdje u ljubav vjeruju
sacuvaj mjesto za nas na svom oblaku
-






Materiella saker kan påverka ens liv något så obetydligt mycket. Vi väljer att dämpa våra känslor med shopping, jag känner mig alltid så oslagbar när jag handlar! - Underbar känsla..


ÅH! Give me this, Love at first sight...  879;- på Friis & Co!








Give me some oxygen

Medan mörkret faller, och skuggorna tar form på mina väggar kan jag inte låta bli att undra: Varför denna otroliga nedstämdhet, varför sitter jag och sörjer vad min kropp känner?!
Känslorna omringar mig och jag har svårt att kämpa emot, på ett vis känner jag mig beslagen. Men samtidigt ser jag ljuset, en möjlighet att fly från detta instängda och mörka rum.
Springan är liten och känns långt bort, trots detta sträcker jag mig efter den.
Jag ska inte känna detta, jag ska inte behöva fly. Min verklighet ska inte se ut såhär, och slita mig i stycken. Det är inget jag förtjänat att uppleva...

Hoppet finns där, nära och starkt, men frågan är hur länge det håller?!

-   Znaš li da nisam mogla disati?
Jedva sam misli stigla sabrati
Kad sam te tada vidjela
Srce mi je moglo zastati.
Htjela sam istog trena otici
Tvoj pogled mogao me ubiti
K'o da je bilo sudeno
Sve moje tad je tvoje postalo   -

RSS 2.0